DÜNYADA İLK KEZ GÖRECEĞİNİZ SİSTEMLERLE TANIŞIN!
Sıradan sunuculardan sıkıldınız mı? Farm2, Metin2 tarihinin en yenilikçi ve en cesur 1-99 Oldschool yapısıyla geliyor! Sadece "eskiyi" değil, "yeni nesil eğlenceyi" vadeden, daha önce hiçbir yerde görmediğiniz mekanikleriyle ezber bozmaya hazır olun.Dolunay ve KDP düşürmeli, emeğin değerli olduğu, "Legal Satış" imkanıyla oyuncusuna kazandıran devasa bir platform!
NEDEN FARM2 GLOBAL? (EŞSİZ ÖZELLİKLER)
Tanıtım sitemizde de görebileceğiniz gibi, bizi diğerlerinden ayıran devrim niteliğindeki özelliklerimiz:
Yang Ağırlığı Sistemi: Oyun ekonomisine gerçekçilik katan yepyeni bir mekanik.
Kibar PvP Sistemi: Düello ve savaşlarda nezaketi ve stratejiyi ön plana çıkaran yapı.
Utançlı Kaçış Sistemi: Savaştan kaçmak artık o kadar kolay (veya gururlu) olmayabilir!
Yang Yaşlanma Sistemi: Piyasadaki enflasyonu dengeleyen, paranızın değerini koruyan özel algoritma.
Sunucuya Borçlanma: Kriz anlarında oyun size destek olabilir!
Zenginler ve Utanç Haritası: Sunucunun en güçlüleri ve en... talihsizleri için özel alanlar.
GENEL SUNUCU YAPISI
1-99 Seviye Aralığı: Gerçek Oldschool tadında, zorlu ve keyifli gelişim.
Dolunay / KDP Düşürmeli: Metin taşlarından ve slotlardan değerli eşyalar düşürerek gelişin.
Ücretsiz Otomatik Av: Bilgisayar başında değilken bile karakteriniz kasmaya devam etsin (Tamamen Ücretsiz!).
Legal Satış: Emeğinizin karşılığını almak serbest! Güvenli ticaret ortamı.
EP Yardımı YOK: Yayıncıya, loncaya el altından yardım yok! Herkes eşit.
+100 Haber Kanalı Tanıtımı: Devasa reklam bütçesi ile sürekli dolu sunucu garantisi.
GELİŞMİŞ OYUN SİSTEMLERİ
- Gelişmiş Ticaret Sistemi: Pazar kurmak ve ticaret yapmak hiç bu kadar detaylı olmamıştı.
- At Zırhlama Görevi: Atınızı geliştirmek için özel görev serileri.
- Seviye Görevleri: Her levelde sizi oyuna bağlayan sürükleyici görevler.
- Madencilik ve Balıkçılık: Savaşmaktan yorulanlar için geliştirilmiş yan meslekler.
- Çoklu Farm Engeli: Adaletli bir piyasa için optimize edilmiş koruma.
- Kadim Efsun Nesnesi: İtemlerinizi istediğiniz gibi şekillendirin.
AÇILIŞA ÖZEL
- Ödül Havuzumuz: Tanıtım sitemizde kanıtlarıyla sunulan devasa ödüller.
- Başlangıç Desteği: Maceraya atılırken ihtiyacınız olan temel ekipmanlar bizden.
Metin2 PvP Serverlar